Unai Emery: Arsenal heeft meer nodig voor de Premier van Premier League

Write By: jz2015boss Published In: Voetbalclubs Shirt Created Date: 2018-12-17 Hits: 26 Comment: 0
Unai Emery: Arsenal heeft meer nodig voor de Premier van Premier League

Goedkope voetbalshirts,Arsenal shirt 2018/19 goedkoop,Voetbaltenue kind Arsenal

Arsenal-hoofdcoach Unai Emery dringt erop aan dat zijn partij verder moet verbeteren om in te breken in de top vier van de Premier League. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Arsenal is sinds half augustus niet verloren toen de ambtstermijn van Emery begon met nederlagen tegen Manchester City en Chelsea, maar sindsdien zijn ze ongeslagen in alle competities. Je kunt Arsenal shirt 2018/19 goedkoop ook kopen om je steun te betuigen.

Ze blijven vijfde ondanks hun indrukwekkende run, hoewel alleen vanwege hun inferieure doelsaldo ten opzichte van de rivalen Chelsea in Londen, en Emery geeft toe dat ze iets meer aan hun game moeten toevoegen om in te breken in de Champions League-kwalificatieplaatsen. Voetbaltenue kind Arsenal met hoge kwaliteit!

Emery zei: "Ik denk dat we meer nodig hebben .Ik denk dat ons begin goed is, maar op het moment dat we in de tabel zitten, zijn we vijfde en onze geest is erop gericht om in de eerste vier posities te zijn.Ik denk dat we onze gang gaan en verbeteren, maar de realiteit is dat we meer nodig hebben.

Goedkope Voetbalshirts Arsenal Tenue Kind 2018-19 Thuisshirt

Leave A Comment

Captcha