Sadio Mane kon de hoogten van Mohamed Salah bereiken

Write By: jz2015boss Published In: Voetbalclubs Shirt Created Date: 2018-09-10 Hits: 49 Comment: 0
Sadio Mane kon de hoogten van Mohamed Salah bereiken

Goedkope voetbalshirts,Liverpool shirt 2018/19 goedkoop,Voetbaltenue kind Liverpool

Hoewel het nooit een wedstrijd is, lijkt Sadio Mane een man te zijn met een punt om voor Liverpool te bewijzen. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Liverpool is trots op de vurigste aanval in de Premier League. Een front drie bestaande uit Mohamed Salah, Sadio Mane en Roberto Firmino verdient alle lof, omdat het een perfecte balans bevat. Je kunt ook Liverpool shirt 2018/19 goedkoop kopen in onze winkel.

Mane bijgedragen aan 28 doelpunten laatste termijn - 20 doelpunten en acht assists. Dit alles kwam in 40 verschijningen. Het is een goede show, maar hij kreeg natuurlijk niet de erkenning die hij verdiende voor zijn inspanningen. Hoewel Liverpool-fans hem niet opzij zetten, zetten ze Mohamed Salah zeker in de schijnwerpers. Voetbaltenue kind Liverpool met hoge kwaliteit!

Hoewel het nog te vroeg is om gedurfde voorspellingen te doen, geloof ik dat Mane het in zich heeft om de Gouden Schoen dit seizoen te claimen. Hij zal echter immense concurrentie ondervinden, met de wil van Kane, Aguero, Aubameyang en zelfs zijn eigen Salah die hun lippen likken.

 

Leave A Comment

Captcha