Real Madrid bereikt volledige overeenstemming met Chelsea-superster Eden Hazard

Write By: jz2015boss Published In: Voetbalclubs Shirt Created Date: 2018-12-06 Hits: 22 Comment: 0
Real Madrid bereikt volledige overeenstemming met Chelsea-superster Eden Hazard

Goedkope voetbalshirts,Real Madrid shirt 2018/19 goedkoop,Voetbaltenue kind Real Madrid

Eden Hazard heeft een "totale overeenkomst" bereikt met Real Madrid voor een deal die hem naar de Bernabeu en Marco Asensio zal leiden, de andere kant op, volgens rapporten in Spanje. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Chelsea winger Hazard heeft op een dag geen geheim gemaakt in de hoop het beroemde witte shirt van Real Madrid uit te trekken. En Telemadrid beweert dat de 27-jarige nog steeds een van de belangrijkste doelen van de La Liga-reuzen voor de komende zomer is. Je kunt ook Real Madrid shirt 2018/19 goedkoop kopen om je steun te betuigen.

De Spaanse vestiging heeft nu de schok beweren dat een overeenkomst met Hazard al "volledig" is, waarbij gesprekken met Chelsea in een vergevorderd stadium zijn. Voetbaltenue kind Real Madrid met hoge kwaliteit!

Dat is ondanks Maurizio Sarri die op dinsdag bevestigt dat Chelsea helemaal klaar staat om Eden Hazard een nieuw contract aan te bieden. Maar Real Madrid blijft blijkbaar in de jacht en is vastbesloten om hun belangrijkste overdrachtsdoel na te jagen.

 

Leave A Comment

Captcha