Juventus-generaal ontevreden over salarisverlaging weigerde terug te keren naar het team

Write By: jz2015boss Published In: ROOT Created Date: 2020-05-13 Hits: 4 Comment: 0
Juventus-generaal ontevreden over salarisverlaging weigerde terug te keren naar het team

Voetbalkleding Kopen,Goedkope Voetbaltenues Juventus

Live-uitzending 12 mei Volgens het Italiaanse "News" meldde Rabiot niet terug naar Juventus omdat hij opstandig was tegen de salarisverlagingen van Juve.

Rabiot is naar verluidt altijd bekend geweest om zijn opvliegendheid, zijn prestaties bij Juventus dit seizoen waren niet zoals verwacht,Voetbalkleding Kopen, maar het is duidelijk dat hij actief integreert. Rabbiote is echter nog steeds niet teruggekeerd naar Turijn. Tijdens de uitbraak voerde Juve ook een salarisverlagingsbeleid in. Gezien het jaarsalaris van Rabbiote van 8 miljoen euro, zal hij veel salaris verliezen. Otter was erg ontevreden. Rabiot dacht na over de zaak en werd steeds bozer. Rabiot had destijds ook ruzie met zijn teamgenoten in de chatgroep binnen Juventus. Rabiot is slechts twee en een half uur verwijderd van Turijn, maar het lijkt de verste speler van Juventus te zijn.

Cristiano Ronaldo, Matuidi, Szczesny, Derricht, Hedira, Douglas Costa, Alessandro en Danilo zijn allemaal teruggekeerd in het team. Gisteren in Milaan Bu is ook teruggekeerd naar Italië. Maar Rabiot is nog steeds in Frankrijk. Dit kan een gedrag zijn van Rabiot die zijn ontevredenheid in zijn hart uitdrukt, dus zijn toekomst zit vol met variabelen.

Eerder was er nieuws dat Rabiot naar de Premier League zou gaan om te voetballen. Zijn moeder zet dit onder druk om werkelijkheid te worden, en Ancelotti heeft Rabiot altijd op prijs gesteld. Goedkope Voetbaltenues Juventus,Het jaarsalaris van Rabiot is ook Binnen de tolerantie van Everton heeft de deal van Keane de relatie tussen Juventus en Everton verdiept en mogelijk ook het vertrek van Rabiot bij Juventus indirect versneld. Aangezien Rabiot gratis lid werd van Juventus, kan de verkoop van hem goede boekwinsten opleveren voor de club.

Leave A Comment

Captcha