Griezmann geeft toe dat hij droomt van Ballon d'Or

Write By: jz2015boss Published In: Voetbalclubs Shirt Created Date: 2018-11-01 Hits: 23 Comment: 0
Griezmann geeft toe dat hij droomt van Ballon d'Or

Goedkope Voetbalshirts,Atletico Madrid shirt 2018/19 goedkoop,Voetbaltenue kind Atletico Madrid

Atletico Madrid doorstuurt nummer 7 Goedkope Voetbalshirts eigenaar Antoine Griezmann tegen ESPN FC dat hij ervan droomt de Ballon d'Or te winnen en dat de mogelijkheid om dit te doen hem elke dag motiveert.

Griezmann, 27, won in juli het wereldkampioenschap met Frankrijk en werd in de finale uitgeroepen tot man van de wedstrijd door vier doelpunten te scoren in zeven wedstrijden tijdens de competitie. Atletico Madrid shirt 2018/19 goedkoop te koop online shop.

Griezmann zei: "Ik droom er eigenlijk van om het te winnen, ik ben niet bang om het te zeggen, ik droom van de Ballon d'Or, van de Champions League, van het winnen van het WK, ik droom van veel dingen. droom van drie kinderen te hebben die je motiveren als je elke ochtend wakker wordt en je doelen hebt bereikt. " Je kunt ook Voetbaltenue kind Atletico Madrid kopen in onze winkel.

Griezmann is een van de leidende kandidaten om de hoofdprijs in het wereldvoetbal te winnen, samen met Cristiano Ronaldo van Juventus, Lionel Messi van Barcelona en Luka Modric van Real Madrid.

Goedkope Voetbalshirts Atletico Madrid Tenue Kind 2018-19 Thuisshirt

Leave A Comment

Captcha