Bayern München huis voetbalshirts worden pas in de toekomst rood en wit

Write By: jz2015boss Published In: Voetbalclubs Shirt Created Date: 2018-11-27 Hits: 23 Comment: 0
Bayern München huis voetbalshirts worden pas in de toekomst rood en wit

Goedkope voetbalshirts,Bayern München shirt 2018/19 goedkoop,Voetbaltenue kind Bayern München

In de afgelopen paar maanden protesteerden Bayern München-fans tegen de thuiskits van de club die het traditionele rood en wit combineerden met verschillende kleuren, zoals marine. Nu heeft FC Bayern München aangekondigd dat hun thuiskits in de toekomst alleen maar rood en wit zullen zijn. Goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Nu, volgens de verklaring van de club, hebben de afgelopen weken open en constructieve discussies plaatsgevonden tussen het bestuur van Bayern en verschillende vertegenwoordigers van fans over het thema clubkleuren. Deze besprekingen hebben geresulteerd in een onderlinge overeenkomst. Je kunt Bayern München shirt 2018/19 goedkoop kopen in onze winkel.

Bayern München legt uit: "Bayern München is in gesprek geweest met vertegenwoordigers van fans over het gebruik van clubkleuren in kits." Voor fans zijn kits een belangrijk teken van identiteit met hun club. "Bayern München heeft dus aangekondigd dat in de toekomst alleen de traditionele kleuren van rood en wit worden gebruikt in officiële wedstrijdkleding - dat is de thuiskit met shirt, shorts en sokken. " Voetbaltenue kind Bayern München met hoge kwaliteit!

Goedkoop Voetbaltenue Bayern München 2018-19 Thuisshirt

Leave A Comment

Captcha